A Beautiful Balance zwangerschapscursussen,  fysiotherapie & Cesartherapie rondom zwangerschap
Losse lesssen zwangerschapyoga op basis van beschikbaarheid. Een enkele keer is het mogelijk om een losse les te volgen bij de cursus ‘zwanger, fit & in balans’. Deze losse lessen zijn mogelijk wanneer je… al een eerdere cursus zwangerschapsyoga hebt gedaan en toch tot aan je bevalling nog wat extra oefening en ontspanning wil, de compacte cursus  'Bevallen doe je samen' hebt gedaan of binnenkort gaat volgen en  je daarnaast nog behoefte hebt aan extra oefening, je al hebt aangemeld voor de uitgebreide cursus en je wilt alvast onder professionele begeleiding bewegen en ontspannen, te laat bent met aanmelden voor de uitgebreide cursus, maar wel nog wat voorbereiding wilt hebben op je bevalling, of je twijfelt of zwangerschapsyoga iets voor je is en je graag even wilt komen proef draaien. Elke les bestaat uit een aantal versterkende yoga- oefeningen, voorbereidende oefeningen op de bevalling, ademhaling en ontspanningsoefeningen. Dit alles in een wisselend thema. Wil je een losse les meedoen, dan is reserveren noodzakelijk en vanzelfsprekend op basis van beschikbare plaats. Voor reservering en informatie kun je het beste even bellen naar 0644-020 800 en dan weet je meteen of er een plaatsje voor je vrij is. Je kan ook sms-en en dan bel ik je zo snel mogelijk terug. De prijs voor een losse les bedraagt € 18,50 welke je vòòr of na de les contant dient af te rekenen.
©fotografie Antoinette Bergwerf
Losse lessen Zwanger, fit  & in balans

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk,

Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Fysio- & Cesartherapie

rondom zwangerschap

Muziekplein 28-c

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

A Beautiful Balance

Fit & in Balans met je…

baby of dreumes

Muziekplein 28-b

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
Privacy verklaring
Losse lesssen zwangerschapyoga op basis van beschikbaarheid. Een enkele keer is het mogelijk om een losse les te volgen bij de cursus ‘zwanger, fit & in balans’. Deze losse lessen zijn mogelijk wanneer je… al een eerdere cursus zwangerschapsyoga hebt gedaan en toch tot aan je bevalling nog wat extra oefening en ontspanning wil, de compacte cursus  'Bevallen doe je samen' hebt gedaan of binnenkort gaat volgen en  je daarnaast nog behoefte hebt aan extra oefening, je al hebt aangemeld voor de uitgebreide cursus en je wilt alvast onder professionele begeleiding bewegen en ontspannen, te laat bent met aanmelden voor de uitgebreide cursus, maar wel nog wat voorbereiding wilt hebben op je bevalling, of je twijfelt of zwangerschapsyoga iets voor je is en je graag even wilt komen proef draaien. Elke les bestaat uit een aantal versterkende yoga- oefeningen, voorbereidende oefeningen op de bevalling, ademhaling en ontspanningsoefeningen. Dit alles in een wisselend thema. Wil je een losse les meedoen, dan is reserveren  noodzakelijk en vanzelfsprekend op basis van beschikbare plaats. Voor reservering en informatie kun je het beste even bellen naar 0644-020 800 en dan weet je meteen of er een plaatsje voor je vrij is. Je kan ook sms-en en dan bel ik je zo snel mogelijk terug. De prijs voor een losse les bedraagt € 18,50 welke je vòòr of na de les contant dient af te rekenen.
A Beautiful Balance zwangerschapscursussen &  fysiotherapie / Cesartherapie  rondom zwangerschap
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d.

IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland,

Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord,

Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART