Voor professionals
TOP A Beautiful Balance zwangerschapscursussen,  fysiotherapie & Cesartherapie rondom zwangerschap
En in de praktijkgedeeltes leer ik je diverse handvatten om goede en duidelijke instructies te geven m.b.t. bekken en bekkenbodem. Tijdens de laatste cursusdag doen we ook een live les met mama's en baby's. Je ziet dus hoe zo'n les eruit ziet en je hebt de gelegenheid om zelf in een veilige context jouw lesvaardigheden te oefenen. Verder wordt het programma  door jouw eigen inbreng bepaald. Aan het einde van de laatste cursusdag zal er ook een toets worden afgenomen.
Om gehoor te geven aan de regelmatige vraag naar een cursus voor het geven van ‘Mama & baby yoga’ lessen, is de 3-daagse nascholing ‘Fit & in balans met je baby’ ontwikkeld. Ook als je al een tijdje postpartum lessen geeft en je wilt je wat meer verdiepen, ben je van harte welkom om mee te doen.   De lessen geven een stevige basis om deze specifieke doelgroep die lichamelijk nog niet volledig hersteld is van de zwangerschap en emotioneel, geestelijk en energetisch ook een bijzonder grote verandering heeft doorgemaakt, goed te kunnen begeleiden. Tijdens de nascholingsdagen komen o.a. de volgende zaken aan de orde:   anatomie van bekken en bekkenbodem, fysiologie van steun- en bindweefsel, bekkentherapeutische mechanismen rondom de partus en herstelprocessen,  diverse yogahoudingen voor de postpartum periode, tools om ook geestelijk, emotioneel en energetisch in balans te komen o.a. uit: mindfulness, specifiek gericht op moeders, emotioneel lichaamswerk, energetische meditatie.

Nascholing ‘Fit & inbalans met je baby’ voor docenten

Het ‘Mama & baby yoga’ concept van A Beautiful Balance

huidige  licentiehouders eerdere reacties
inhoud cursus

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk,

Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Fysio- & Cesartherapie

rondom zwangerschap

Muziekplein 28-c

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

A Beautiful Balance

Fit & in Balans met je…

baby of dreumes

Muziekplein 28-b

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
Privacy verklaring
A Beautiful Balance zwangerschapscursussen &  fysiotherapie / Cesartherapie  rondom zwangerschap

Nascholing ‘Fit & inbalans met je baby’ voor

docenten

Het ‘Mama & baby yoga’ concept van A Beautiful Balance

Om gehoor te geven aan de regelmatige vraag naar een cursus voor het geven van ‘Mama & baby yoga’ lessen, is de 3-daagse nascholing ‘Fit & in balans met je baby’ ontwikkeld. Ook als je al een tijdje postpartum lessen geeft en je wilt je wat meer verdiepen, ben je van harte welkom om mee te doen.   De lessen geven een stevige basis om deze specifieke doelgroep die lichamelijk nog niet volledig hersteld is van de zwangerschap en emotioneel, geestelijk en energetisch ook een bijzonder grote verandering heeft doorgemaakt, goed te kunnen begeleiden. Tijdens de nascholingsdagen komen o.a. de volgende zaken aan de orde:   anatomie van bekken en bekkenbodem, fysiologie van steun- en bindweefsel, bekkentherapeutische mechanismen rondom de partus en herstelprocessen,  diverse yogahoudingen voor de postpartum periode, tools om ook geestelijk, emotioneel en energetisch in balans te komen o.a. uit: mindfulness, specifiek gericht op moeders, emotioneel lichaamswerk, energetische meditatie. En in de praktijk gedeeltes leer ik je diverse handvatten om goede en duidelijke instructies te geven m.b.t. bekken en bekkenbodem. Tijdens de laatste cursusdag doen we ook een live les met mama's en baby's. Je ziet dus hoe zo'n les eruit ziet en je hebt de gelegenheid om zelf in een veilige context jouw lesvaardigheden te oefenen. Verder wordt het programma  door jouw eigen inbreng bepaald. Aan het einde van de laatste cursusdag zal er ook een toets worden afgenomen.
huidige licentiehouders inhoud nascholing eerdere reacties investering en cursusdata introductie
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d.

IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland,

Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord,

Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART