A Beautiful Balance zwangerschapscursussen,  fysiotherapie & Cesartherapie rondom zwangerschap
Opnieuw zwanger

Opfrismogelijkheden voor zwangeren met bevallingservaring

 

Om meer mogelijkheden te bieden aan zwangeren met bevallingservaring zijn de opfriscursussen ‘Opnieuw zwanger’

geïntegreerd in de uitgebreide cursussen ‘Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga’. Ben je in verwachting van je

tweede of volgende kindje en wil je alleen je kennis en vaardigheden opfrissen en oefenen, dan zijn er nu meerdere

mogelijkheden:

Heb je behoefte aan een hele cursus, maar geen behoefte aan de partnerlessen, dan kun je jezelf inschrijven voor de cursus ‘Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga’. Zonder de partnerlessen kost de cursus dan € 142,-. Ben je ingeschreven bij kraamcentrum DAT, dan wordt de cursus zelfs met nog meer korting aangeboden, met of zonder de partnerlessen (zie de voorwaarden van de  kortingsregeling). Ook een privéles met als thema ‘bekken- en rugklachten voorkomen of verminderen’ of ‘bewustwordingsoefeningen voor de bekkenbodemspieren’ behoort tot de mogelijkheden. Ik kan dan een oefenschema specifiek voor jou samenstellen. De prijs voor een privéles bedraagt € 65,00 (60 minuten). In sommige gevallen kan een privéles ook als fysiotherapie worden gedeclareerd. Informeer naar de mogelijkheden. Een enkele keer vallen cursisten uit of is een cursus niet vol. Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om op te frissen van bijvoorbeeld de adem- of perstechnieken d.m.v. één of meerdere (groeps)lessen. Ben je geïnteresseerd, kijk dan of het volgen van losse lessen iets voor jou is. De losse groepslessen kosten € 18,50. Vergoeding: In sommige gevallen wordt een zwangerschapscursus vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk zelf in de polis- voorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar. A Beautiful Balance heeft hierover geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars maken geen cursusbedragen direct aan A Beautiful Balance over. Het is daarom ook je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de cursuskosten door jouzelf op tijd betaald worden en indien van toepassing kun je dan vervolgens de nota voor restitutie indienen bij de zorgverzekeraar.

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk,

Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Fysio- & Cesartherapie

rondom zwangerschap

Muziekplein 28-c

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

A Beautiful Balance

Fit & in Balans met je…

baby of dreumes

Muziekplein 28-b

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
Privacy verklaring

Opfrismogelijkheden voor zwangeren met

bevallingservaring

 

Om meer mogelijkheden te bieden aan zwangeren met

bevallingservaring zijn de opfriscursussen ‘Opnieuw

zwanger’ geïntegreerd in de uitgebreide cursussen ‘Zwanger,

fit & in balans, zwangerschapsyoga’. Ben je in verwachting

van je tweede of volgende kindje en wil je alleen je kennis

en vaardigheden opfrissen en oefenen, dan zijn er nu

meerdere mogelijkheden:

Heb je behoefte aan een hele cursus, maar geen behoefte aan de partnerlessen, dan kun je jezelf inschrijven voor de cursus ‘Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga’. Zonder de partnerlessen kost de cursus dan € 142,-. Ben je ingeschreven bij kraamcentrum DAT, dan wordt de cursus zelfs met nog meer korting aangeboden, met of zonder de partnerlessen (zie de voorwaarden van de  kortingsregeling). Ook een privéles met als thema ‘bekken- en rugklachten voorkomen of verminderen’ of ‘bewustwordingsoefeningen voor de bekkenbodemspieren’ behoort tot de mogelijkheden. Ik kan dan een oefenschema specifiek voor jou samenstellen. De prijs voor een privéles bedraagt € 65,00 (60 minuten). In sommige gevallen kan een privéles ook als fysiotherapie worden gedeclareerd. Informeer naar de mogelijkheden. Een enkele keer vallen cursisten uit of is een cursus niet vol. Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om op te frissen van bijvoorbeeld de adem- of perstechnieken d.m.v. één of meerdere (groeps)lessen. Ben je geïnteresseerd, kijk dan of het volgen van losse lessen  iets voor jou is. De losse groepslessen kosten € 18,50. Vergoeding: In sommige gevallen wordt een zwangerschapscursus vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk zelf in de polis- voorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar. A Beautiful Balance heeft hierover geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars maken geen cursusbedragen direct aan A Beautiful Balance over. Het is daarom ook je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de cursuskosten door jouzelf op tijd betaald worden en indien van toepassing kun je dan vervolgens de nota voor restitutie indienen bij de zorgverzekeraar.
A Beautiful Balance zwangerschapscursussen &  fysiotherapie / Cesartherapie  rondom zwangerschap
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d.

IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland,

Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord,

Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART