A Beautiful Balance zwangerschapscursussen,  fysiotherapie & Cesartherapie rondom zwangerschap TOP
even voorstellen
Mijn naam is Caroline den Exter en ik woon in Rotterdam. Van beroep ben ik cesartherapeut en werk sinds 2014 in Schiedam. Vanaf januari 2016 kom ik A Beautiful Balance versterken door op vrijdag middag vrouwen met bekkenklachten rondom zwangerschap te behandelen en op vrijdag avond een cursus Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga te verzorgen. Ik heb ervaring met klachten die met het gehele bewegingsapparaat te maken hebben, maar ik zal mij in Barendrecht richten op het gebied van bekkenklachten rondom de zwangerschap. Ik werk o.a. volgens de methode van Cecile Röst. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mijn visie, vaardigheden, kennis en inzichten vanuit de Cesartherapie. Als je geïnteresseerd bent in mijn CV, kijk dan hier. Cesartherapie: Cesartherapie richt zich op de optimale houdings- en bewegingspatronen van een individu. Het komt voor dat bepaalde patronen lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Naast het behandelen van de symptomen wordt er ook gekeken naar de mogelijke oorzaak van de klacht. Met name tijdens de zwangerschap zal er veel veranderen op het gebied van houding en beweging. Indien deze veranderingen klachten met zich meebrengen kan er gekeken worden op welke manier er wordt bewogen. De behandeling richt zich op het aanleren van een optimale houding en het lichaam hierin te versterken door het krijgen van gerichte oefeningen. Doel: Mijn doel van de behandeling is om jezelf therapeut te maken van je eigen lichaam, zodat je weet wat nodig is om een klacht gunstig te beïnvloeden. Ik vind het belangrijk dat je bewust wordt van je eigen houdingen en bewegingen in het dagelijks leven en daarbij je eigen grenzen kent van belasting en belastbaarheid.
Caroline den Exter

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk,

Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Fysio- & Cesartherapie

rondom zwangerschap

Muziekplein 28-c

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

A Beautiful Balance

Fit & in Balans met je…

baby of dreumes

Muziekplein 28-b

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
Privacy verklaring
Mijn naam is Caroline den Exter  en ik woon in Rotterdam. Van beroep ben ik cesartherapeut en werk sinds 2014 in Schiedam. Vanaf januari 2016 kom ik A Beautiful Balance versterken door op vrijdag middag vrouwen met bekkenklachten rondom zwangerschap te behandelen en op vrijdag avond een cursus Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga te verzorgen. Ik heb ervaring met klachten die met het gehele bewegingsapparaat te maken hebben, maar ik zal mij in Barendrecht richten op het gebied van bekkenklachten rondom de zwangerschap. Ik werk o.a. volgens de methode van Cecile Röst. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mijn visie, vaardigheden, kennis en inzichten vanuit de Cesartherapie. Als je geïnteresseerd bent in mijn CV, kijk dan hier. Cesartherapie: Cesartherapie richt zich op de optimale houdings- en bewegingspatronen van een individu. Het komt voor dat bepaalde patronen lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Naast het behandelen van de symptomen wordt er ook gekeken naar de mogelijke oorzaak van de klacht. Met name tijdens de zwangerschap zal er veel veranderen op het gebied van houding en beweging. Indien deze veranderingen klachten met zich meebrengen kan er gekeken worden op welke manier er wordt bewogen. De behandeling richt zich op het aanleren van een optimale houding en het lichaam hierin te versterken door het krijgen van gerichte oefeningen. Doel: Mijn doel van de behandeling is om jezelf therapeut te maken van je eigen lichaam, zodat je weet wat nodig is om een klacht gunstig te beïnvloeden. Ik vind het belangrijk dat je bewust wordt van je eigen houdingen en bewegingen in het dagelijks leven en daarbij je eigen grenzen kent van belasting en belastbaarheid.
A Beautiful Balance zwangerschapscursussen &  fysiotherapie / Cesartherapie  rondom zwangerschap Caroline den Exter
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d.

IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland,

Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord,

Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART