De actieve online-cursus zwangerschapsyoga,

‘Fit & in balans bevallen’ met zwangerfit®, yoga en mindfulness

Waarom deze online-cursus zwangerschapsyoga

Woon je niet in de buurt van Barendrecht, komen de cursusdata of -tijden je slecht uit of is er geen plaats meer in de door jou gewenste cursus? Misschien is deze online-cursus zwangerschapsyoga iets voor jou en je (beval)partner. Je kan overal en wanneer het je maar uitkomt de cursus volgen, zelfs in vakanties. Deze  online cursus zwangerschapsyoga is ook ideaal als je naast je eigen sport extra oefeningen en informatie wilt. De cursus bevat naast uitgebreide informatie over bevallen en bekken, meer dan voldoende oefeningen met veel aandacht voor bekkenpijn en ontspanning, die je door de zwangerschap heen kunnen helpen.

Wat krijg je bij deze online-cursus zwangerschapsyoga

Op verzoek heeft Jacqueline speciaal voor Babyopkomst.tv deze online-cursus zwangerschapsyoga ontwikkeld, waarbij ze is uitgegaan van de van haar bekende, uitgebreide zwangerschapscursus ‘Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga’. Naast meer dan 6 uur videomateriaal zijn er downloadbare meditaties, affirmaties en visualisaties op audio en oefeningen/oefenschema’s op pdf, zodat je ook offline aan de slag kunt. inhoud van deze online-cursus zwangerschapsyoga Deze bewuste en krachtige online-cursus zwangerschapsyoga bereidt je goed voor op je bevalling op basis van bekkentherapie, zwangerschapsyoga en mindfulness. Er is veel know-how en ervaring in verwerkt, verpakt in goede uitleg over wat er in je lichaam gebeurt, gecombineerd met fijne oefeningen en tips voor lichaam en geest. Je leert te ontspannen als het kan en te focussen als het moet.
Naar babyopkomst.tv voor de beste online zwangerschapscursus: Fit & in balans bevallen met zwangerschapsyoga en zwangerschapsmindfulness. Veel plezier.
Zwanger, fit & in balans zwangerschapsyoga
Online fit & in balans bevallen zwangerschapsyoga

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, de zwangerschapsyoga en ZwangerFit uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek,

Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, -Alexander, -Centrum, -Noord, -Ommoord, -Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Sliedrecht, Willemstad en Zwijndrecht.

Locatie 2

A Beautiful Balance

Anthony van Hobokenstraat 8-10

3161 KS Rhoon

0644-020 800

KAART / ROUTE

Postadres / locatie 1

A Beautiful Balance

Muziekplein 28

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART / ROUTE
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer
Met name bij de bevalling van een eerste kindje is het aan te raden om een cursus te volgen, en dan is deze oline zwangerschapscursus zeker een nuttige en volledige cursus om te doen. Inc. goede meditaties, geluidsfragmenten, handige downloads en concrete oefeningen. Hele duidelijke online- zwangerschapscursus met duidelijke oefeningen die je zelf thuis gemakkelijk kunt doen. Verder word de bevalling duidelijk uitgelegd, waardoor je wat minder onzeker bent Voor mij een fijne opfriscursus- online tijdens de zwangerschap van de 2e. Naast oefeningen die je kan doen tijdens de zwangerschap wordt er ook heel feitelijk de bevalling doorgenomen. Dit helpt je een klein beetje voor te bereiden op wat er komen gaat of geeft je weer even dat geheugensteuntje als je al een keer bevallen bent. Lekker in eigen tempo wanneer jij het uitkomt. Ik vond het een fijne online zwangerschapcursus. Aan de ene kant wordt aandacht besteed aan het fit zijn gedurende de zwangerschap en aan de andere kant wordt de bevalling zelf ook uitgebreid besproken. Daarnaast is het fijn dat de partner expliciet wordt betrokken bij de lessen over de bevalling. Het fijne aan een online zwangerschapscurus is dat je er op je eigen tempo doorheen kan gaan en dingen die je belangrijk vindt nog terug kan kijken.
reviews van Babyopkomst:
Naast de cursussen zoals deze nu gegeven worden, is het nu mogelijk om een online-cursus zwangerschapsyoga te volgen. Wat een verrijking voor onze zwangeren, en ook nog eens met een van de beste docenten, Jacqueline Luchtmeijer, die ik de zwangeren en hun partners zou wensen.  Gardy Laurijssen, verloskundigepraktijk Portland  de online-cursus zwangerschapsyoga door Jacqueline Luchtmeijer is een cursus die ik graag aanraad. In een tijd dat iedere vrouw moet multitasken is dit initiatief ideaal. Zo kunnen zwangeren op hun eigen tijd informatief en actief met hun zwangerschap aan de gang maar hebben ze tegelijkertijd ook even een ontspannen moeder-baby momentje". Annelies Bac-Sip, verloskundige en echoscopiste te Rotterdam e.o. Wat verloskundigen zeggen over onze online-cursus zwangerschapsyoga:
Muziekplein 28, Barendrecht, tel./WhatsApp 0644-020 800

De actieve online-cursus

zwangerschapsyoga,

‘Fit & in balans bevallen’ met zwangerfit®, yoga en mindfulness

Waarom deze online-cursus zwangerschapsyoga

Woon je niet in de buurt van Barendrecht, komen de cursusdata of -tijden je slecht uit of is er geen plaats meer in de door jou gewenste cursus? Misschien is deze online-cursus zwangerschapsyoga iets voor jou en je (beval)partner. Je kan overal en wanneer het je maar uitkomt de cursus volgen, zelfs in vakanties. Deze  online cursus zwangerschapsyoga is ook ideaal als je naast je eigen sport extra oefeningen en informatie wilt. De cursus bevat naast uitgebreide informatie over bevallen en bekken, meer dan voldoende oefeningen met veel aandacht voor bekkenpijn en ontspanning, die je door de zwangerschap heen kunnen helpen.

Wat krijg je bij deze online-cursus

zwangerschapsyoga

Op verzoek heeft Jacqueline speciaal voor Babyopkomst.tv  deze online-cursus zwangerschapsyoga ontwikkeld, waarbij ze is uitgegaan van de van haar bekende, uitgebreide zwangerschapscursus ‘Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga’. Naast meer dan 6 uur videomateriaal zijn er downloadbare meditaties, affirmaties en visualisaties op audio en oefeningen/oefenschema’s op pdf, zodat je ook offline aan de slag kunt. inhoud van deze online-cursus zwangerschapsyoga Deze bewuste en krachtige online-cursus zwangerschapsyoga bereidt je goed voor op je bevalling op basis van bekkentherapie, zwangerschapsyoga en mindfulness. Er is veel know-how en ervaring in verwerkt, verpakt in goede uitleg over wat er in je lichaam gebeurt, gecombineerd met fijne oefeningen en tips voor lichaam en geest. Je leert te ontspannen als het kan en te focussen als het moet.
Naar babyopkomst.tv voor de beste online zwangerschapscursus: Fit & in balans bevallen met zwangerschapsyoga en zwangerschapsmindfulness. Veel plezier. Naar babyopkomst.tv voor de beste online zwangerschapscursus: Fit & in balans bevallen met zwangerschapsyoga en zwangerschapsmindfulness. Veel plezier.
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en andere zwangershapscursusssen uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle

a.d. IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Pernis,

Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, -Alexander, -Centrum, -Ommoord, -

Noord, -Zuid, Rijsoord, Schiedam, Sliedrecht, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlA Beautiful Balance is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Reviews van Babyopkomst
Naast de cursussen zoals deze nu gegeven worden, is het nu mogelijk om een cursus online te volgen. Wat een verrijking voor onze zwangeren, en ook nog eens met een van de beste docenten, Jacqueline Luchtmeijer, die ik de zwangeren en hun partners zou wensen.  Gardy Laurijssen, verloskundigepraktijk Portland  de online-cursus zwangerschapsyoga door Jacqueline Luchtmeijer is een cursus die ik graag aanraad. In een tijd dat iedere vrouw moet multitasken is dit initiatief ideaal. Zo kunnen zwangeren op hun eigen tijd informatief en actief met hun zwangerschap aan de gang maar hebben ze tegelijkertijd ook even een ontspannen moeder-baby momentje". Annelies Bac-Sip, verloskundige en echoscopiste te Rotterdam e.o. Ik vond het een fijne online zwangerschapcursus. Aan de ene kant wordt aandacht besteed aan het fit zijn gedurende de zwangerschap en aan de andere kant wordt de bevalling zelf ook uitgebreid besproken. Daarnaast is het fijn dat de partner expliciet wordt betrokken bij de lessen over de bevalling. Het fijne aan een online zwangerschapscurus is dat je er op je eigen tempo doorheen kan gaan en dingen die je belangrijk vindt nog terug kan kijken. Hele duidelijke online- zwangerschapscursus met duidelijke oefeningen die je zelf thuis gemakkelijk kunt doen. Verder word de bevalling duidelijk uitgelegd, waardoor je wat minder onzeker bent